Tim Panduro

Tim Panduro privatfoto

Jeg er født i 1976, uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 2002 – og ikke helt så sur, som billeder af mig kan foranledige en til at tro…

Jeg er født i Hillerød, men nåede at bo i både Sønderjylland, Østjylland og Nordjylland, inden jeg som den fortabte søn vendte hjem til Nordsjælland. Det skete, da jeg kort efter at jeg blev færdiguddannet fik job på Hillerød Posten, der er en af Politikens Lokalaviser.  Jeg faldt godt til og blev på avisen til december 2014. Da var jeg dog flyttet til København – i 2005 mødte jeg Maya, der i dag er min kone.  Hun ville – og vil – absolut ikke bo uden for København, så jeg rykkede til Hovedstaden. Det har jeg absolut ikke fortrudt.

Sideløbende med arbejdet på avisen – der fire gange førte til, at jeg blev belønnet ved uddelingen af Ugeavisernes Årspris – har jeg skrevet to bøger. Efter at jeg stoppede på Hillerød Posten har jeg beskæftiget mig med både journalistik og kommunikation: Profilering af og storytelling for virksomheder, medlemskommunikation for velgørende og almennyttige organisationer, journalistik for blandt andre Bonniers og foredrag om besættelsestiden og Hillerøds lokalhistorie. Man kan læse mere om, hvad jeg tilbyder i de andre faner her på siden.

Min fritid går med flest mulige rejser, koncerter og kultur og med at pleje min store historieinteresse.

Jeg kan kontaktes på tim@timpanduro.dk eller 42742031

 

2 tanker om "Tim Panduro"

 1. Goddag Tim Panduro

  Jeg har med meget stor respekt læst din bog om De Asociale
  om KZ Lejrenes glemte danskere. Et fantastisk værk som jeg har læst og hvor de mennesker med familier har lidt kolossalt.

  Med venlig hilsen
  John Olsen

  1. Kære John Olsen

   Tusind tak for de pæne ord. Jeg og Maya er rigtigt glade for, at bogen gør indtryk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *