27. september Opdateret: Oktober-rundvisning på Hillerød Kirkegård UDSOLGT

Foto: Maya Schuster
Foto: Maya Schuster

Obs! RUNDVISNINGEN ER UDSOLGT!

Lørdag den 3. oktober klokken 11 til cirka 1230 holder jeg kirkegårdsvandring på Hillerød Kirkegård. Prisen er 60 kr. pr. person, og der er forudbetaling på mobilepay 42742031 eller konto 5010 0001529654 – flere kan tilmelde sig. Skriv blot navn og mail eller telefonnummer, så I kan kontaktes ved evt. aflysning eller ændringer. Rundvisningen bliver til noget, når vi rammer 20 personer. Den seneste rundvisning blev udsolgt, så det kan anbefales at tilmelde sig hurtigt. Jeg meddeler her og på Hillerød Før og nu og Hillerød Gennem Tiderne på Facebook, når rundvisningen bliver til noget – og når vi nærmer os udsolgt.

OPDATERING: 27. SEPTEMBER: RUNDVISNINGEN ER UDSOLGT!

På rundvisningen vil jeg komme godt omkring flere af kirkegårdens kendte og ukendte beboere –  der er rigeligt med gode historier, dramaer og skæbnefortællinger at tage af – og der kommer nok også til at være plads til en skandale eller to…

Rundvisningen kommer i det store hele til at følge det spor, jeg lagde under sidste rundvisning.

 

6 tanker om "27. september Opdateret: Oktober-rundvisning på Hillerød Kirkegård UDSOLGT"

  1. Vil gerne tilmelde mig selv (kørestol bruger )+min mand, han er min hjælper og min motor. Betaler kr 60,00 via mobilpay. (Hvis jeg kan finde ud af det. )

  2. Hej Tim.
    Min mand og jeg har inviteret min mor, som er født og opvokset i Hillerød, med på turen d. 3/10. Vi overfører 180 kr. via mobilepay.
    Hilsen
    Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *